UPDATE 1-04-2019 --> GEEN RIJBEWIJSKEURING:

### Momenteel is het zo druk met aanvragen voor een rijbewijskeuring dat we de patiëntenzorg binnen het centrum graag goed willen blijven waarborgen. Daarom verzoeken we u om eerst contact op te nemen met een extern keurende instantie. Binnen Assen verwijzen we door naar www.regelzorg.nl hier kunt u een online afspraak inplannen. Voor een telefonische afspraak kunt u bellen met: 088-2323300, de keuringslocatie is Maasstraat 25 te Assen (Maasstee) ###

Rijbewijskeuringen voor 75+ (CBR) worden binnen het gezondheidscentrum altijd uitgevoerd door één van de andere artsen. Uw huisarts mag over zijn eigen patiënten namelijk géén verklaringen afgeven, dit volgens de richtlijnen van de KNMG. We werken uitsluitend op afspraak.

Een standaard rijbewijskeuring kost  75, een korte keuring kost 45,-

Voor de keuring moet u eerst bij het CBR een eigen gezondheidsverklaring 75+ kopen deze kunt u aanvragen via www.mijn.cbr.nl dit kan middels u DigiD. Op de dag van de keuring verzoeken wij u een potje met ochtendurine mee te nemen. Indien u een bril draagt deze ook graag meenemen. Omdat we in de praktijk niet beschikken over een pinautomaat dient u te betalen met gepast contant geld.

NB: Wij voeren geen keuringen voor een "groot-rijbewijs", duikbrevet",  "visumverstrekking" of patiënten uit andere huisartspraktijken uit.